pirmdiena, 2010. gada 22. februāris

Projekts sākas!

Lielā diena ir klāt! Šodien tiks izlemts kurš lasītājs saņems lielo balvu - vannasistabu!
Pošos uz "Mūsmāju' redakciju. Visu nakti ir snidzis. No rīta vēroju enerģisko kaimiņieni - viņa šķūrēja sniegu ap savu mašīnu un arī centās notīrīt daļu no piebraucamā ceļa pie daudzdzīvokļu mājas. Nu, nē, tad jau labāk palieku kājniekos.
Sabiedriskais transports nebeidz mani pārsteigt. Astotais trolejbuss vairs neapstājas pie Strēlnieku pieminekļa. Man liekas vispār tāds vairs nav. Tagad autobusi apstājas tramvaja pieturā. Trakas lietas.
Mūsmāju redakcijā mūs cienā ar tēju un visādiem cepumiņiem. Pieteikumu ir daudz - ap 100. Un tādi ļoti nopietni -ar bildēm un aprakstiem. Latvijā tiešām ir ļoti daudz ģimeņu kam būtu noderējusi jauna vannasistaba. Cilvēki raksta ļoti optimistiski, neskatoties uz to, ka daudzās ģimenēs vīriešiem nav darba. Sievietes - tās kaut kur strādā, vai otrs variants - ir bērna kopšanas atvaļinājumā. Ļoti grūti izlemt. Domas dalās. Balsojam un beigās vienojamies par kompromisu - vienojamies par trīs finālistēm. Santa ar viņiem sazināsies un visā drīzumā dosimies viņus apciemot. Gaidiet ziņas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Par mani

Mans fotoattēls
Dizainere, manu firmu sauc "Plāns B interjers" izstrādāju interjera dizaina projektus www.plansb.lv

Sekotāji