pirmdiena, 2010. gada 17. maijs

Vannasistaba gatava!

Vannasistabā visi galvenie darbi pabeigti, fotogrāfs no Mūsmājām sarunāts. Drošības pēc vēl uzzvanu celtniekam un, kā izrādās, ir kaut kāda aizķeršanās ar ūdeni ekonomējošo dušu. Sazvanījos ar pārstāvi Latvijā un viņš skaidroja, ka Vācijā esot tik daudz pasūtījumu šai rūpnīcai, ka tie strādājot trīs maiņās un tāpat nevarot izpildīt visus pasūtījumus. Ļaudis taupa ūdeni visur:) Tomēr viena dušas galva un maisītāju komplekts atradās tepat Latvijā. Iebraucu santehnikas veikalā un to, līdz ar spoguli, āķīšiem, dušas sieniņu un WC papīra turētāju paņēmu. Veikala pārdevējs vēl man pieteica izgriezt no iepakojuma visus svītru kodus, ja kādreiz būs nepieciešams garantijas remonts, tad varēs pēc svītru koda precīzi atrast vajadzīgās rezerves daļas.
Pie Krampīšiem valda rosība, saimniece sacepusi ābolmaizes un gatavo īsti latvisku rosolu. Celtnieks Oskars vēl steidz pielikt spoguli un dušas galvu. Apskatu uzlīmi uz loga. Jauki izdevies. Mazliet nereāla sajūta, kad ieej tik precīzi pēc projekta izpildītā vannasistabā. It kā mazais 3D modelis būtu izaudzis liels. Saimniekiem savādāk, viņi jau visu laiku blakus dzīvojot pie pārmaiņām pamazām pieraduši.
Ierodas arī fotogrāfs un Mūsmāju žurnāliste. Dārzā ap māju koši zied tulpes, sākumā nemaz māju nepazinu, atmiņā bija sniega kalni un drūmais, lietainais laiks pagājušo reizi. Žurnāliste stāsta to pašu - nevarējuši māju ne pazīt. Atbrauc arī Aigars no Krassky flīžu salona. Beidzot viss ir pilnīgā kārtībā un svinēšana var sākties. Iedzeram glāzi šampānieša uz vannasistabas atklāšanu un kopīgi priecājamies par skaisto rezultātu. Vislielākais un sirsnīgākais paldies ir celtniekam Oskaram, viņu jau krampīši uztver kā ģimenes locekli. Viņš arī ir ieguldījis visvairāk darba lai īstenotu manas vīzijas dzīvē. Prieks, ka kādai ģimenei būs ērta un skaista vannasistaba, jo kontrasts ir milzīgs. Vecais krampītis ir novietots goda vietā - rāmītī pie sienas. Gana ilgi jau viņš pie šīm durvīm ir kalpojis..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Par mani

Mans fotoattēls
Dizainere, manu firmu sauc "Plāns B interjers" izstrādāju interjera dizaina projektus www.plansb.lv

Sekotāji